Λένε ότι στη ζωή πρέπει να εκτιμούμε τα μικρά πράγματα, εδώ όμως το θέμα πήγε στα ακραία του όρια!

Το να κερδίσεις άλλωστε στον συγκεκριμένο διαγωνισμό δεν είναι και το μεγαλύτερο κατόρθωμα του κόσμου. Μικροπράγματα δηλαδή.

Οι διαγωνιζόμενοι ωστόσο του Smallest Penis Contest, που φιλοξενείται σε μπαράκι του νεοϋρκέζικου Μπρούκλιν (King's County Bar), συνεχίζουν να επιμένουν ότι τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια. Και λέξη μην ακούσουμε για «μπάμιες» και τα σχετικά...

Εκεί λοιπόν που η αρρενωπότητα δεν μετριέται με το μέγεθος του πέους, οι γενναίοι αυτοί τύποι αντιστρέφουν τους όρους της συζήτησης και ποιούν την ανάγκη φιλοτιμία. Οι κυρίες τους δεν ξέρουμε τι λένε.

Ο νικητής προκύπτει από κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων(!), αν και ο «ειδικός» εδώ είναι ένας τίτλος κενός περιεχομένου. Σε τί ειδικεύεται ακριβώς το μέλος της κριτικής επιτροπής;

Ο διαγωνιζόμενος οφείλει να έχει συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας του, αν και δεν θα λέγαμε το ίδιο και για τα εκατοστά του ανδρισμού του!

Και επειδή, παρά την πλάκα, ο διαγωνισμός παίρνει το πράγμα πολύ στα σοβαρά, ο νικητής στέφεται με τον περίλαμπρο τίτλο «Το Μικρότερο Πέος του Μπρούκλιν» και παίρνει και χρηματικό έπαθλο. Για το θάρρος του, φανταζόμαστε.

Το θέμα είναι ποιός θα επιστρέψει να υπερασπιστεί τον τίτλο το 2014;

Άντρες με αυτοπεποίθηση λοιπόν και απόλυτη αίσθηση του χιούμορ ανατρέπουν το στερεότυπο του ευαίσθητου αυτού θέματος. Δόξα και τιμή...

Πηγή: newsbeast.gr - ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια