Τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα του διαδικτύου...

Αναρτήθηκε από Clopy Paste 20 Νοεμβρίου 2013


Ο Mike Muhney, διευθύνων σύμβουλος του κολοσσού κινητής τηλεφωνίας VIPorbit εκσυγχρόνισε τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα της Κόλασης του Δάντη, φέρνοντάς τα στο σήμερα και περνώντας τα από το διαδίκτυο.

Αλαζονεία

Η αυτοπροβολή απαιτεί διακριτικότητα. Μην αυτοδιαφημίζεστε και καταλήξετε να έχετε μαζικά delete από φίλους στα social media. Παραμείνετε αυθεντικοί. Μοιραστείτε τα επιτεύγματά σας μόνο με όσους συνέβαλαν στην επιτυχία σας.

Απληστία

Αφού δεν νοιάζεστε για τους άλλους, γιατί οι άλλοι να νοιαστούν για εσάς; Μόνο όταν προσπαθείτε να καλύψετε τις ανάγκες και των άλλων εκτός από τις δικές σας, τότε και εκείνοι θα είναι περισσότερο διατεθειμένοι να ανταποδώσουν.

Λαγνεία

Θα αποκτήσετε αντιεπαγγελματική φήμη, όταν ψάχνετε εναγωνίως ακραίους τρόπους για να τραβήξετε την προσοχή των άλλων. Κανείς δεν εκτιμά τους ανθρώπους που σχεδόν απαιτούν την προσοχή τους.

Οργή

Η δύναμη του χαμόγελου και της αισιοδοξίας μπορεί να παράγει ανεκτίμητες ευκαιρίες δεσίματος με τους φίλους σας, αλλά οι συνέπειες της αγένειας είναι άμεσες και ενδεχομένως ανεπανόρθωτα καταστροφικές. Μην απαντάτε με θυμό, μπορεί να καταστρέψετε την εικόνα σας.

Λαιμαργία

Μην είστε spammer! Αν στέλνετε μαζικά e-mail και μηνύματα για να γλυτώνετε χρόνο, τότε οι αποδέκτες σταματάνε να σας παίρνουν στα σοβαρά.

Φθόνος

Μην επηρεάζεστε από την ανάγκη σας να τραβήξετε επάνω σας όλα τα φώτα. Μη ζηλεύετε αυτά που παρουσιάζουν οι άλλοι στο διαδίκτυο.

Οκνηρία

Αν οι προσπάθειές σας να μείνετε σε επαφή με τους διαδικτυακούς φίλους σας είναι μηδαμινές, θα πρέπει να το διορθώσετε! Μην είστε αδιάφοροι.

Πηγή: e-radio.gr

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια