Μπορείτε να διαβάσετε εδώ την ανάρτηση.

«Διευκρινισ​τικό δελτίο τύπου για το ηλεκτρονικό​ κατάστημα athosdeser​tshop

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και λόγω του ότι τέτοιου είδους προσπάθειες αντιμετωπίζονται συνήθως με ιδιαίτερη καχυποψία λόγω της μοναχικής ή εκκλησιαστικής ιδιότητας των ανθρώπων με τους οποίους είναι άρρηκτα συνδεδεμένες θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε ότι η διαχείριση του ηλεκτρονικού καταστήματος athosdesertshop.gr πραγματοποιείται από κοσμικό. Μόνο τα εργόχειρα αποστέλλονται από τους Ερημίτες Πατέρες. Στην Έρημο του Άγιου Όρους λόγω των δύσκολων συνθηκών διαβίωσης το διαδίκτυο δεν είναι τόσο διαδεδομένο, ώστε να μπορεί μια τέτοια προσπάθεια να λάβει σάρκα και οστά μόνο από εκείνους και δίχως την αρωγή κάποιου κοσμικού.

Το όλο εγχείρημα είναι ιδιαίτερα δύσκολο, διότι είναι ελάχιστος ο χρόνος που αφιερώνουν οι μοναχοί εκεί στη δημιουργία των εργόχειρων, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους τον αφιερώνουν στην προσευχή.

Θα θέλαμε επίσης να σας διευκρινίσουμε ότι κύριος στόχος της προσπάθειας αυτής είναι η προβολή των μοναδικών εργόχειρων (μοναδικά, γιατί κατασκευάζονται με πολλή αγάπη, προσευχή και μεράκι καθώς και με τη δύναμη που τους δίνει στους Ερημίτες Μοναχούς η μεγάλη πίστη στον Θεό) της Αθωνικής Ερήμου και το να γίνουν κοινωνοί αυτής της τέχνης και πιστοί, οι οποίοι δεν μπορούν να την επισκεφτούν.

Επ' ουδενί η προσπάθεια αυτή δεν έχει σκοπό το κέρδος - ναι, μεν, υπάρχει ικανοποίηση όταν πραγματοποιείται μια πώληση, αλλά όχι γι' αυτή καθεαυτή την πώληση, αλλά γιατί μέσα από τη συγκεκριμένη προσπάθεια προβολής εκτιμήθηκε το εργόχειρο.

Ακρογωνιαίος της λίθος είναι η αγάπη γι' αυτή τη μοναδική αγιορείτικη τέχνη και η διάδοσή της και σε καμία περίπτωση δεν έχει επιχειρηματική σύσταση.

Επίσης, θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που λαμβάνονται από τις πωλήσεις των εργόχειρων αποδίδονται στα έξοδα της σίτισης των φιλοξενούμενων στα Ιερά Κελιά εκεί καθώς και σε φτωχές οικογένειες.

Για τους περισσότερο δύσπιστους που βρίσκονται ακόμα σε σύγχυση και διαπνέονται από ερωτηματικά, την απάντηση έρχεται να δώσει μία πιστή από την ελληνική ομογένεια στις ΗΠΑ:
«Υπέροχα εργόχειρα που τα αισθάνομαι σαν ευλογία όταν τα φορώ και η ευωδία από το μοσχοθυμίαμα που παρήγγειλα είναι αξεπέραστη. Άμεση εξυπηρέτηση και απάντηση στα email μου με καλοσύνη και ειλικρίνεια, και έγκαιρη αποστολή της παραγγελίας μου.
Από τις καλύτερες online αγορές που έχω κάνει και από πλευράς προϊόντων και φροντίδας-θα επιστρέψω να γνωρίσω περισσότερα προϊόντα/εργόχειρά σας. Να σας έχει η Παναγία μας καλά!
-Ελένη, ΗΠΑ»

Με εκτίμηση,

Εκ της διαχειρίσεως του athosdesertshop.gr»

Πηγή: ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια