Ο Αστέριος Ρέϋνικ, μαθητής του 2ου Δημοτικού σχολείου από το Λιτόχωρο Πιερίας, κέρδισε τον διαγωνισμό "Doodle 4 Google" που είχε θέμα την Ελλάδα. Η μητέρα του είναι Ελληνίδα και ο πατέρας του Αμερικανός.


Το σχέδιο του 10χρονου μαθητή της Τετάρτης Δημοτικού απεικονίζει τη θάλασσα, τον ήλιο, ένα καραβάκι και την ελληνική σημαία. Αυτή είναι η Ελλάδα μέσα από τα μάτια του Αστέριου Ρέϋνικ.

Το "Doodle 4 Google" ήταν ανοιχτός διαγωνισμός της Google για όλους τους μαθητές ελληνικών σχολείων από 6 εως 18 ετών. Σκοπός του ήταν να ενθαρρύνει τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν δημιουργικότητα και φαντασία για να σχεδιάσουν το λογότυπο της Google με θέμα «Η Ελλάδα μου».


Τα doodle είναι ξεχωριστές εκδόσεις του λογοτύπου της Google που εμφανίζονται στην αρχική της σελίδα. Σήμερα η ζωγραφιά του μικρού μαθητή από το Λιτόχωρο κοσμεί την κεντρική σελίδα της Google και θα παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η ψηφοφορία του διαγωνισμού της Google έγινε από τις 15 Απριλίου έως τις 7 Μαΐου 2013 και τη Δευτέρα 13/5/2013 αναδείχθηκε ο νικητής.


Πηγή: ellines.com - enikos.gr - ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια