Είστε μουσικός; Τότε είστε σέξι!

Αναρτήθηκε από Clopy Paste 10 Μαΐου 2013


Το να έχει μαζί του κάποιος μια κιθάρα αυξάνει κατά 30% τις πιθανότητές να βρει σύντροφο, σύμφωνα με μια νέα έρευνα του Πανεπιστημίου του South Brittany.

Από τη σχετική μελέτη προέκυψε ότι το 31% των γυναικών είναι πολύ πιο πιθανό να δώσουν τον αριθμό του τηλεφώνου τους σε έναν άντρα που έχει πάνω του μια κιθάρα, ενώ αν δεν είχε την κιθάρα τον εν λόγω άτομο θα έχανε αυτομάτως τις μισές πιθανότητες να πάρει τον αριθμό της!

Όμως, αυτό είναι κάτι που ισχύει μόνο αν ο άντρας είναι ο… μουσικός της υπόθεσης, μιας και αποδείχθηκε ότι μια γυναίκα με ή χωρίς κάποιο μουσικό όργανο, έχει τις ίδιες πιθανότητες να γίνει αποδεκτή.

Η έρευνα αυτή έγινε υπό την επιμέλεια του καθηγητή Nicolas Gueguen, ενός ερευνητή των συμπεριφοριστικών επιστημών του Πανεπιστημίου.

Έτσι, ο Gueguen προσέλαβε ένα 20χρονο άντρα και του έδωσε οδηγίες να προσεγγίσει 300 γυναίκες, ηλικίας 18 έως 22 ετών σε κάποιο πολυκατάστημα της περιοχής. Ο 20χρονος έλεγε σε καθεμιά ότι είναι «πολύ όμορφη» και της ζητούσε το τηλέφωνό της, προκειμένου να βγούνε ραντεβού. Για τις πρώτες 100, ο νεαρός κρατούσε στο χέρι του έναν σάκο για το γυμναστήριο, για τις άλλες 100 μια θήκη κιθάρας και για τις τελευταίες 100 δεν κρατούσε τίποτα και απλά τις προσέγγιζε.

Στην περίπτωση που ο νεαρός κρατούσε τη θήκη της κιθάρας το 31% των γυναικών δέχθηκαν να δώσουν τον αριθμό του, ποσοστό που έπεσε στο 14% όταν ο ίδιος άντρας δεν κρατούσε τίποτα στα χέρια του. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι ότι όταν ο 20χρονος κρατούσε στο χέρι του μια τσάντα για το γυμναστήριο, παραπέμποντας στο ότι είναι αθλητικός τύπος, μόνο το 9% ανταποκρίθηκε θετικά!

Αντίστοιχα πορίσματα είχαν βγει και από έρευνες που είχαν εκπονηθεί από το Πανεπιστήμιο του Tel Aviv και του Ben Gurion την περασμένη χρονιά.

Πηγή: protothema.gr

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια