Τα ονόματα των 35000 νέων που εξασφάλισαν μια θέση στο πρόγραμμα απασχόλησης και αμοιβή της τάξεως των 400 ευρώ μηνιαίως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας. Η επιλογή έγινε με μόρια με ηλεκτρονική διαδικασία και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα ονόματα των «τυχερών» προέκυψαν μόλις μερικές ημέρες μετά την εκπνοή της προθεσμίας υποβολής της σχετικής αίτησης.

Για να δείτε τα ονόματα θα πρέπει να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.voucher.gov.gr καθώς σε αυτή αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για τη δράση «Επιταγή Εισόδου στην Αγορά Εργασίας για άνεργους νέους έως 29 ετών». Αν θέλετε να επιταχύνετε τη διαδικασία, επισκεφτείτε τη σελίδα:
http://www.voucher.gov.gr/program-group/action/pid/6/paction/results

Σε αυτήν θα επιλέξετε έναν από τους δύο συνδέσμους που εμφανίζονται ανάλογα αν συμμετείχατε στη διαδικασία με τους πτυχιούχους Πανεπιστημίου ή με τους απόφοιτους λυκείου. Για να βρείτε αν το όνομά σας συμπεριλαμβάνεται στους επιτυχόντες ή στους αποτυχόντες, θα χρησιμοποιήσετε το ψαχτήρι. Φροντίστε να έχετε στα χέρια σας τον Κωδικό Αριθμό Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής (ΚΑΥΑΣ) ή τον αριθμό της κάρτας ανεργίας. Τα ονόματα δεν δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα.

Ο αριθμός των αιτήσεων συμμετοχής έφτασε τις 126.520 και η μοριοδότηση και η έκδοση των αποτελεσμάτων, έγινε μέσω πληροφοριακού συστήματος, «εξασφαλίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο, τη διαφάνεια, την αντικειμενικότητα και το αδιάβλητο της όλης διαδικασίας» όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας. Ο αριθμός των αιτήσεων για τους αποφοίτους Υποχρεωτικής, Δευτεροβάθμιας και Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, έφτασε τις 76.276.

Ο αριθμός των αιτήσεων για τους αποφοίτους Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης έφτασε τις 50.244. Διαπιστώνεται ότι στην Περιφέρεια Αττικής υπεβλήθησαν οι περισσότερες αιτήσεις, ακολουθούν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Ελλάδας και τελευταία σε αριθμό αιτήσεων είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Πηγή: fpress.gr

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια