Το να στείλετε κάρτες, λουλούδια και ρομαντικά δώρα είναι μόνο μερικοί τρόποι για να εκφράσετε την αγάπη σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τί μηνύματα αγάπης μπορείτε να στείλετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σύμφωνα με το ζώδιο του αγαπημένου σας προσώπου;

Αν δεν είστε σίγουροι για το τί να γράψετε στο μήνυμά σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή τί να πείτε για να αγγίξετε την καρδιά του, η αποστολή ενός μηνύματος σύμφωνα με το ζώδιο του εραστή σας, θα μπορούσε να κάνει το μήνυμα ακόμα πιο αξέχαστο.

Κάθε ζώδιο προσεγγίζει εντελώς διαφορετικά το καθένα την αγάπη και τις σχέσεις. Δεν έχει σημασία πόσο καιρό είστε με τον σύντροφό σας, δεν κοστίζει τίποτα, αλλά μπορεί να σημαίνει τόσα πολλά να στείλετε ένα μήνυμα στον Βαλεντίνο σας στις 14 Φεβρουαρίου και, στην πραγματικότητα, σε οποιαδήποτε άλλη ημέρα του έτους.

Παρακάτω θα σας υποδείξω κάποιες προτάσεις για την αποστολή του κατάλληλου μηνύματος ανάλογο με το ζώδιο του αγαπημένου σας προσώπου, οι οποίες θα μπορούσαν να αγγίξουν πραγματικά το μυαλό του, την καρδιά του και την ψυχή του.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι εκρηκτικός όσον αφορά στο πάθος, τον ενθουσιασμό και τον ζήλο. Είναι παρορμητικός στην αγάπη και πολύ ιδεαλιστής. Το όνειρό του είναι η αληθινή αγάπη και πάντα… την κυνηγάει ακόμα κι αν χρειαστεί να ψάχνει συνέχεια. Είναι πολύ θερμός και παθιασμένος και δείχνει πόσο πολύ αγαπάει και ποθεί τον σύντροφο του.

Τί μηνύματα αγάπης μπορείτε να στείλετε στον Κριό σας;

- «Η αγάπη σου είναι σαν το λουλούδι... Σαν πυροτέχνημα...»

- «Η αγάπη μας είναι ένα ταξίδι,... μια αρχή... και δεν έχει τέλος. Θα περπατάμε το μονοπάτι της ζωής για πάντα μαζί.»

- «Σ’ ευχαριστώ που γεμίζεις τη ζωή μου.»

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι προσεκτικός, διακριτικός, υπολογίζει τα πάντα και προσγειωμένος. Θέλει τον χρόνο του για να ερωτευθεί και μέσα του έχει την ελπίδα για μακροπρόθεσμη δέσμευση και ασφάλεια. Έχει πολύ αισθησιασμό και όταν τον ελκύσει το άτομο που τον ενδιαφέρει, δύσκολα θα κάνει το πρώτο βήμα και θα εκφράσει τα συναισθήματα του.

Τί μηνύματα αγάπης μπορείτε να στείλετε στον Ταύρο σας;

- «Η σχέση μας είναι σαν ένας κήπος που γίνεται όμορφος όταν ποτίζεται με αγκαλιές, αγάπη και χαρά.»

- «Είσαι η αγάπη της ζωής μου.»

- «Είσαι δικός (-η) μου για πάντα.»

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι ξέγνοιαστοι και χαρούμενοι στον τρόπο που προσεγγίζουν τον έρωτα και πολύ ερωτύλοι. Κυβερνώνται από τον Ερμή, και έτσι, η επικοινωνία, η ανταλλαγή ιδεών και οι ποικίλες εμπειρίες είναι όλα συστατικά στοιχεία για τον έρωτα. Τολμάει και κάνει το πρώτο βήμα στο να εκφράσει τα συναισθήματά του.

Τί μηνύματα αγάπης μπορείτε να στείλετε στον Δίδυμό σας;

- «Ο ήχος της φωνής σου φωτίζει τη μέρα μου… φέρνει την αγάπη και το γέλιο στη ζωή μου.»

- «Είσαι τα πάντα για μένα. Ευλογώ την ημέρα που σε βρήκα.»

- «Δεν μπορώ να σταματήσω να σε σκέπτομαι.»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος αγαπά το σπίτι και την οικογένεια του και τελικά το όνειρό του είναι μία ευτυχισμένη οικογένεια. Είναι αφιερωμένος στον σύντροφό του, περισσότερο εσωστρεφής παρά κοινωνικός και εξαιρετικά ευαίσθητος. Έχει όμως ανασφάλεια και δύσκολα δείχνει τα συναισθήματά του.

Τί μηνύματα αγάπης μπορείτε να στείλετε στον Καρκίνο σας;

- «Μαζί σου, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον γίνονται ένα: σ' αγάπησα, σ' αγαπώ και θα σ' αγαπώ για πάντα.»

- «Δεν σκέφτηκα να σου στείλω αυτό το μήνυμα, γιατί σήμερα είναι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η καρδιά μου και οι σκέψεις μου για σένα δεν είναι μόνο για σήμερα, αλλά για κάθε μέρα.»

ΛΕΩΝ

Ο Λέων έχει μεγάλη καρδιά. Είναι γενναιόδωρος στον έρωτα και την αγάπη. Δραματικός και θεατρικός, απολαμβάνει τον ενθουσιασμό στον ρομαντισμό και πάντα θέλει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής του εραστή του. Μπορεί να δώσει όλο του τον εαυτό στη σχέση και στον άνθρωπο που αγαπάει και με πολύ πάθος εκφράζει τα συναισθήματά του.

Τί μηνύματα αγάπης μπορείτε να στείλετε στον Λέοντα σας;

- «Θέλω να βάλω φωτιά στην καρδιά σου!»

- «Είσαι τα πάντα για μένα.»

- «Έχεις μια καρδιά από χρυσάφι, είσαι ο θησαυρός μου.»

- «Σ' αγαπώ με όλη μου την καρδιά… με κάθε xτύπο της.»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος εραστής είναι μετρημένος, σοβαρός, προσεκτικός και αφοσιωμένος. Έχει υψηλές προσδοκίες από τον σύντροφό του και αγαπάει πολύ σοβαρά. Δεν εκδηλώνεται ολοκληρωτικά, δεν παύει όμως να αγαπάει και να ποθεί. Τα συναισθήματά του είναι ειλικρινή.

Τί μηνύματα αγάπης μπορείτε να στείλετε στην Παρθένο σας;

- «Θα περιμένω όσο κι αν χρειαστεί για να περάσω μία ευχάριστη στιγμή μαζί σου.»

- «Με απλά λόγια θέλω να ξέρεις πόσο σ' αγαπώ.»

ΖΥΓΟΣ

Φιλικός και ευγενικός, ο Ζυγός είναι πραγματικά ρομαντικός. Εκφράζει τον έρωτά του με σαμπάνια, ποιήματα αγάπης και χορό... κάτω από το φως του φεγγαριού. Η συντροφικότητα είναι σημαντική γι’ αυτόν και πρέπει να αισθάνεται ότι ο εραστής του τον χρειάζεται. Τα συναισθήματα έχουν πολύ μεγάλη σημασία γι’ αυτόν και θα πρέπει να τα νιώσει βαθιά και να τα αισθανθεί για να τα πει.

Τί μηνύματα αγάπης μπορείτε να στείλετε στον Ζυγό σας;

- «Σ' αγαπώ όχι γιατί σε χρειάζομαι, αλλά σε χρειάζομαι γιατί σ' αγαπώ.»

- «Σ' αγαπώ όχι μόνο γι’ αυτό που είσαι, αλλά γι’ αυτό που είμαι όταν είμαι μαζί σου.»

- «Η παρουσία σου στη ζωή μου με κάνει να νιώθω γεμάτος (-η).»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χαρισματικός και μαγνητικός, ο Σκορπιός μπορεί να είναι πολύ μυστηριώδης εραστής. Παθιασμένος και συναισθηματικός, ο Σκορπιός βλέπει σοβαρά τον έρωτα και την αγάπη και ποτέ δεν θα μπει σε μια ερωτική σχέση με… ελαφρά τη καρδία. Έχει βαθιά και μεγάλα συναισθήματα, αλλά θα τα δείξει μόνο στον εκλεκτό της καρδιάς του.

Τί μηνύματα αγάπης μπορείτε να στείλετε στον Σκορπιό σας;

- «Δικός (-η) σου ως την αιωνιότητα.»

- «Είμαι μαγεμένος (-η) από τη γοητεία σου.»

- «Γεμίζεις την καρδιά μου, την ψυχή μου και τη ζωή μου.»

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης ως εραστής είναι αυθόρμητος, παθιασμένος και περιπετειώδης. Αγαπάει την ελευθερία του και απολαμβάνει τη σχέση σαν διασκέδαση χωρίς κανόνες ή περιορισμούς. Έχει πολύ ενεργητική ερωτική ζωή, αλλά βαριέται με την ίδια ρουτίνα. Θεωρείται παθιασμένος και φλογερός εραστής στην έκφραση των συναισθημάτων του.

Τί μηνύματα αγάπης μπορείτε να στείλετε στον Τοξότη σας;

- «Ο Θεός του Έρωτα μου έριξε τα βέλη του..., είσαι τα πάντα για μένα!»

- «Μακάρι η αγάπη μας να μεγαλώνει συνέχεια, να γίνεται ολοένα και πιο δυνατή μέρα με τη μέρα.»

- «Είσαι όλος ο κόσμος για μένα.»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως ψάχνει για μια σταθερή σχέση, με διάρκεια και προβλέψιμη. Αφοσιώνεται στον σύντροφό του και θέλει να τον κάνει ευτυχισμένο. Στη σχέση του δεν ανοίγεται ποτέ και έτσι δεν εκφράζει και τα συναισθήματά του. Είναι λιγάκι δύσκολο να καταλάβετε το μυαλό του και την καρδιά του.

Τί μηνύματα αγάπης μπορείτε να στείλετε στον Αιγόκερώ σας;

- «Θα σ' αγαπώ για πάντα.»

- «Σ' ευχαριστώ για την υπομονή σου, για την αγάπη σου, για την καλοσύνη σου και τη φιλία σου.»

- «Η καρδιά μου είναι άδεια χωρίς εσένα».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος επιδιώκει παράλληλα με την ερωτική σχέση και μία φιλική επαφή με τον σύντροφό του και ελπίζει να μοιραστεί μαζί του τα ίδια ενδιαφέροντα. Δεν αισθάνεται και τόσο άνετα να δείχνει τα συναισθήματά του, αλλά αγαπάει βαθιά και εκτιμά τις ευγενικές χειρονομίες αγάπης από τον σύντροφό του.

Τί μηνύματα αγάπης μπορείτε να στείλετε στον Υδροχόο σας;

- «Στο φως της ζωής μου... Χρόνια πολλά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου»

- «Ανάβεις τις στιγμές της ζωής μου.»

- «Το χαμόγελό σου είναι η ανατολή μου. Το φιλί σου το ηλιοβασίλεμά μου.»

ΙΧΘΥΣ

Με πάθος, συναίσθημα και έντονο ρομαντισμό, οι Ιχθύς δίνουν τα πάντα στον έρωτα και την αγάπη, και εκφράζουν τα βαθιά, αισθησιακά, μυστηριώδη και ονειρικά συναισθήματα στον σύντροφό τους, αλλά μόνο όταν είναι απόλυτα σίγουροι γι' αυτόν. Ο Καζανόβας γεννήθηκε στο ζώδιο των Ιχθύων.

Τί μηνύματα αγάπης μπορείτε να στείλετε στον Ιχθύ σας;

- «Αγάπη σημαίνει ότι ακόμα κι όταν κάποιος ραγίζει την καρδιά σου να τον αγαπάς ακόμα.»

- «Θα σ' αγαπώ ως την αιωνιότητα και όχι μόνο...»

- «Γίνε ο Βαλεντίνος μου και πες μου ότι είσαι δικός (-η) μου για πάντα.»

Πηγή: e-zwdia.gr

Share/Save/Bookmark

0 comments

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Donate

Donate
Buy Me A Coffee

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια